Samen werken aan een sterk Brainport Regio Eindhoven

Brainport MKB Groeiwijzer

Brainport MKB Groeiwijzer: voor ondernemers die vooruit willen!

U heeft een mooi bedrijf neergezet, maar u wilt verder. U wilt verder groeien, nieuwe uitdagingen aangaan. Maar iets houdt u tegen om de volgende stap te kunnen maken en u krijgt er niet echt de vinger achter wat dat is. In dat geval dagen wij u uit. Wij helpen u scherp te krijgen wat u tegenhoudt en hoe u de volgende stap wérkelijk kunt maken.

Voor de Brainport MKB Groeiwijzer werkt Brainport Development samen met onze partners in dit aanbod: ABAB, ABN AMRO, BDO, ING en Witlox Van den Boomen. Wij geloven als team in deze regio en wij helpen u graag met het maken van een volgende stap. Van ondernemers voor ondernemers!

We kijken met een scherpe blik kort met u mee. En we zetten onze gezamenlijke ervaring in om u en uw onderneming op weg te helpen met uw volgende stap. Kortom een gratis quickscan om een goede groeistrategie voor uw bedrijf uit te zetten. Meld u direct aan. Het kost u geen geld, wel tijd. Het levert u een scherp inzicht maar vraagt van u wel een tijdsinvestering.

 

Geïnteresseerd?

Ga naar de website www.mkbgroeiwijzer.nl voor meer informatie. Neem contact met ons op: brainportmkbdesk@brainportdevelopment.nl of bel 040-2390500.


Bedrijvencentra

Dienstverlening MKB

Projecten