Samen werken aan een sterk Brainport Regio Eindhoven

Brainport MKB Desk

Brainport MKB Desk

Brainport MKB Desks staan ondernemers bij met praktisch hulp en advies, met name op bedrijfskundig en financieel vlak. De adviseurs zoeken samen met de ondernemer naar de beste oplossing en begeleiden hem bij zijn zoektocht naar kapitaal. De adviseurs hebben een goed overzicht van de financiële regelingen, zowel landelijk, provinciaal als regionaal. Afhankelijk van de vraag of het probleem kunnen ondernemers worden doorverwezen naar externe adviseurs en specialisten van samenwerkende partijen als de Kamer van Koophandel en Syntens. Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld.

Voor wie is de Brainport MKB Desk?

Business to business ondernemers uit Brainport Regio Eindhoven, die in de problemen zitten of dreigen te komen of die behoefte hebben aan een klankbord, kunnen terecht bij de Brainport MKB Desk. Onafhankelijke en deskundige adviseurs geven kosteloos financieel en bedrijfskundig advies. Ook starters die een eigen bedrijf beginnen, kunnen gebruik maken van de MKB Desk. De dienstverlening van deMKB Desk is alleen beschikbaar voor ondernemers die actief zijn in een van de speerpuntsectoren van de regio: High Tech Systems & Materials, Food, Automotive, Lifetec en Design.

De desks zitten verspreid over de regio, er is er dus altijd wel een in de buurt. Ze zijn gevestigd in de bedrijvencentra van Brainport Development (m.u.v. Bedrijvencentrum Gilde). De desks worden bemand door bedrijfsadviseurs van Brainport Development.

Afspraak maken

Bel voor het maken van een afspraak met een adviseur van het Brainport MKB Desk: tel. 040-2390500 of stuur een e-mail naar: brainportmkbdesk@brainportdevelopment.nl Binnen 24 uur wordt er een afspraak gemaakt.
Bedrijvencentra

Dienstverlening MKB

Projecten