Samen werken aan een sterk Brainport

MKB Advies

Brainport Development MKB advies

Brainport Development staat ondernemers bij met praktisch hulp en onafhankelijk advies, met name op bedrijfskundig en financieel vlak. De adviseurs zoeken samen met de ondernemer naar de beste oplossing, begeleiden hem op zijn zoektocht naar kapitaal en brengen hem in contact met andere ondernemers of relevante partijen.

De adviseurs hebben een goed overzicht van de financiële regelingen, zowel landelijk, provinciaal als regionaal. Afhankelijk van de vraag of het probleem, kunnen ondernemers worden doorverwezen naar externe adviseurs en specialisten van samenwerkende partijen als de Kamer van Koophandel, TU/e Innovation Lab of bijvoorbeeld EIT ICT Labs.

Voor wie?

Business to business ondernemers uit Brainport Regio Eindhoven, die actief zijn in de speerpuntsectoren High Tech Systems & Materials, Food, Automotive, Lifetec of Design, kunnen een beroep doen op onze bedrijfsadviseurs. Bijvoorbeeld als ze problemen hebben of dreigen te krijgen, als ze behoefte hebben aan een klankbord of specifieke ondersteuning nodig hebben.

Ook starters die een eigen bedrijf beginnen, kunnen gebruik maken van onze dienstverlening.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak met een adviseur van Brainport Development stuurt u een mail naar: business@brainportdevelopment.nl of bel 040-751 24 70

Onze onafhankelijke adviseurs geven

kosteloos financieel en bedrijfskundig advies
Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten