Samen werken aan een sterk Brainport

Voor bedrijven

Versterken van bedrijven

In Brainport regio Eindhoven zijn volop kansen voor bedrijven om te groeien.

Brainport Development, de ontwikkelingsmaatschappij voor de regio, versterkt bedrijven. Met name business to business bedrijven die in de toekomst duurzame producten en diensten leveren en maatschappelijke vraagstukken kunnen oplossen. Bedrijven die actief zijn in de speerpuntsectoren van de regio: High Tech Systems en Materials, Food, Automotive, Lifetec en Design. Brainport Development versterkt bedrijven door advies, door bedrijven wegwijs te maken in de regio en door projecten die gericht zijn op het vormen van clusters, aantrekken van investeerders, maar ook het aantrekken van voldoende technisch personeel. Ook werkt Brainport Development aan het verbeteren van de financieringsstructuur; meer beschikbaar kapitaal en goede begeleiding van financieringsaanvragen zal leiden tot meer groeiende bedrijven.

Wat heeft Brainport Development bedrijven te bieden?

  • Bedrijfskundig en financieel Advies voor MKB bedrijven;
  • Koppelen van ideeën, ondernemers en bedrijven en bevorderen van onderlinge samenwerking o.a. door het vormen van clusters en netwerken;
  • Ontwikkelen en managen van projecten, om de arbeidsmarkt te versterken, ketens van bedrijven te creëren of bijvoorbeeld de financieringsstructuur te versterken.

Brainport Development is mede aandeelhouder van de high tech bedrijvencentra van Twice Eindhoven BV: Twinning, Catalyst, Bèta en Mu. Kijk voor meer informatie op www.twice.nl.
Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten