Samen werken aan een sterk Brainport Regio Eindhoven

Voor bedrijven

Versterken van bedrijven

Bedrijven zijn belangrijk voor de groei van Brainport. Brainport Development versterkt bedrijven. Met name business to business bedrijven die in de toekomst duurzame producten en diensten leveren en maatschappelijke vraagstukken oplossen. Bedrijven die actief zijn in de speerpuntsectoren van de regio: High Tech Systems en Materials, Food, Automotive, Lifetec en Design.
Een betere financieringsstructuur heeft hoge prioriteit; meer beschikbaar kapitaal en goede begeleiding van financieringsaanvragen zal leiden tot meer groeiende bedrijven.

Wat heeft Brainport Development bedrijven te bieden?

  • Advies en financiering voor MKB bedrijven;
  • Koppelen van ideeën, ondernemers en bedrijven en bevorderen van onderlinge samenwerking;
  • Bedrijfshuisvesting met voorzieningen en diensten voor kleinschalige bedrijven in bedrijvencentra in Brainport Regio Eindhoven.
  • Onafhankelijk advies bij het vinden van een geschikte bedrijfslocatie.
  • Het verbeteren van het vestigingsklimaat in Brainport Regio Eindhoven.
  • Ontwikkelen en managen van projecten, die de arbeidsmarkt versterken, bouwen aan krachtige ketens van toeleveranciers voor grote internationale ondernemingen of marktgedreven innovatie versnellen.
  • Ondernemersnetwerken die interessante mogelijkheden bieden; inspiratie opdoen, ideeën uitwerken, producten (door)ontwikkelen, afnemers vinden en elkaar ontmoeten.

Doelgroep

De dienstverlening van Brainport Development is alleen beschikbaar voor MKB-ondernemingen uit de industrie of stuwende dienstverlening die voldoende toekomstperspectief hebben.

Weblog meer dan huisvesting

MKB Café op donderdag 28 februari a.s.

Graag nodigen wij u uit voor het Brainport MKB Café op donderdag 28 februari a.s. in Bedrijvencentrum Twinning Center te Eindhoven, bezoekadres De Lismortel 31, gelegen op het TU/e-terrein. Deze bijeenkomst heeft als thema “Ik, de manager”. Het belooft weer een interessante en gezellige avond te worden! U kunt zich via deze link aanmelden voor het [...]
Bedrijvencentra

Dienstverlening MKB

Projecten