Samen werken aan een sterk Brainport

Brainport MKB Groeiwijzer: onafhankelijk advies voor ondernemers

Datum: 01/03/2011

Speciaal voor ondernemers die inzicht willen in wat nodig is om succesvol te kunnen groeien, is er vanaf vandaag de Brainport MKB Groeiwijzer. Dit initiatief waarin diverse partijen samenwerken, biedt ondernemers onafhankelijk advies.

De zojuist gelanceerde website mijnbedrijfgaatgroeien.nl geeft ondernemers direct toegang tot de mogelijkheden van de Brainport MKB Groeiwijzer. Zo kunnen zij zich via de site aanmelden voor een gratis quickscan. Hierbij gaan twee onafhankelijke adviseurs met de ondernemer in gesprek over de belangrijkste bedrijfskundige en bedrijfseconomische aspecten van de onderneming. De informatie die hieruit voortkomt, vormt de basis voor een strategie waarmee de ondernemer de gewenste groei kan realiseren.

MKB Groeiwijzer is bedoeld voor business to business ondernemers die minimaal vijf medewerkers in dienst hebben. Via MKB Groeiwijzer ondersteunt Brainport Development ondernemers, dit gebeurt in samenwerking met onafhankelijke adviseurs van ABAB, ABN AMRO, BDO, ING en Witlox van den Boomen. Zij vormen teams van experts en lichten samen met de ondernemer het bedrijf door. Zo wordt in kaart gebracht wat het vertrekpunt van de onderneming is, wat de kansen en bedreigingen zijn en op welk gebied de ondernemer moet focussen om succesvol te kunnen groeien.
Brainport is gebaat bij succesvolle bedrijven die bijdragen aan economische groei, werkgelegenheid en welvaart. De kennis en brede kijk die MKB Groeiwijzer biedt, versterkt het bedrijfsleven en daarmee de kracht van de regio.

 

Voor meer informatie: http://www.mijnbedrijfgaatgroeien.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten