Samen werken aan een sterk Brainport

Twinning – Eindhoven

Twinning is een speciaal ontwikkelde incubator die huisvesting en diensten biedt aan technostarters met activiteiten gericht op technologisch innovatieve producten, processen of diensten. Twinning ligt op het Science Park van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), direct aan de rondweg en nabij het centrum. Alle voorzieningen en kennis op onder andere het gebied van informatica, wiskunde, werktuigbouwkunde, innovatie wetenschappen en electrical engineering zijn binnen handbereik. Dit centrum is voorzien van zeer hoogwaardige ICT-voorzieningen, breedbandverbindingen en een hoogwaardige serverruimte.

Twinning Center is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Twinning Center beschikt over hoogwaardige ICT-infrastructuur, uitgebreide faciliteiten en een secretariaatsservice. U en uw bezoekers kunnen gebruik maken van de centrale ontvangst- en receptieruimte, vergader- en conferentieruimten en gemeenschappelijke café-achtige ontmoetingsruimte.

Building_04

Bedrijven

In Twinning zijn kleine en middelgrote bedrijven gevestigd met activiteiten gericht op technologisch innovatieve producten, processen of diensten. Benieuwd naar de bedrijven die gevestigd zijn in Twinning?

Button bekijk bedrijven

Rondleiding

Informatie en offerte

Van elk bedrijvencentrum bestaat een uitgebreide brochure met gedetailleerde informatie. Deze kunt u downloaden op de website www.launchyourbusiness.nl. Afhankelijk van de aard en omvang van de ruimte waar uw belangstelling naar uitgaat, kan Brainport Development u een op maat gesneden offerte aanbieden. Op aanvraag sturen we u een offerte en brochures graag toe.

Button meer informatie

Ligging

Klik op het onderstaande kaartje om uw route naar het bedrijvencentrum te laten berekenen.

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten