Samen werken aan een sterk Brainport

Mµ – Eindhoven

Mμ is een speciaal ontwikkelde accelerator voor kleine en middelgrote bedrijven met activiteiten gericht op Research en Development met de focus op Lifetech en New Energy. Mμ ligt op de High Tech Campus Eindhoven, direct aan de A2-A67. Alle voorzieningen en kennis op onder andere het gebied van innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn binnen handbereik. Dit centrum is naast kantoorruimten voorzien van zeer hoogwaardige laboratoria, ICT-voorzieningen, breedbandverbindingen en een hoogwaardige serverruimte. In combinatie met het open innovatieklimaat op de campus biedt dit bedrijven de kans om hun innovatiekracht te versterken.

Mµ heeft een vloeroppervlakte van 4000 m2, bestaande uit kantoren en laboratoria. Kantoren zijn vanaf 25 m2 te huur, laboratoria vanaf 50 m2. Er is een uitgebreid pakket van standaardvoorzieningen aanwezig. Dit varieert van centrale voorzieningen, zoals data- en telefonienetwerk, internet en vergaderkamers, tot elektrotechnische en fysische laboratoria uitgerust met demi-water, vacuüm, perslucht en een uitgebreid pakket van ICT voorzieningen.

Mµ is mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant, gemeente Eindhoven, NV BOM, Technische Universiteit Eindhoven, Rabobank, ASML, Philips Nederland en het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

132_0805

Bedrijven

In Mµ zijn kleine en middelgrote bedrijven gevestigd met activiteiten gericht op Research en Development met de focus op Lifetech en New Energy. Benieuwd naar de bedrijven die gevestigd zijn in Mµ?

Button bekijk bedrijven

Rondleiding

Informatie en offerte

Van elk bedrijvencentrum bestaat een uitgebreide brochure met gedetailleerde informatie. Deze kunt u downlaoden via de website www.launchyourbusiness.nlAfhankelijk van de aard en omvang van de ruimte waar uw belangstelling naar uitgaat, kan Brainport Development u een op maat gesneden offerte aanbieden. Op aanvraag sturen we u een offerte en brochures graag toe.

Button meer informatie

Ligging

Het gebouw ligt direct aan twee belangrijke verkeersaders en tegenover een grote parkeergarage. Het is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De hoogwaardige cleanrooms en onderzoeksfaciliteiten van Philips liggen op loopafstand en kunnen door de bedrijven in Mµ flexibel worden ingehuurd. Eveneens op loopafstand ligt ‘The Strip’ waar diverse restauratieve voorzieningen, een conferentiecentrum en een klein winkelcentrum gevestigd zijn.

Klik op het onderstaande kaartje om uw route naar het bedrijvencentrum te laten berekenen.

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten