Samen werken aan een sterk Brainport

Catalyst – Eindhoven

Op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven, op loopafstand van de Eindhovense binnenstad en het Centraal Station, staat een nieuw bedrijvencentrum:  Catalyst Technology & Business Incubator. Een hypermodern gebouw met hoogwaardige voorzieningen waar kleinere ruimten los en in combinatie te huur zijn. Catalyst beschikt over kantoorruimten (vanaf 23 m2) en chemische en fysische laboratoria (vanaf 27 m2). Het centrum is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Catalyst is bedoeld voor startende en doorgroeiende technostarters actief is in de (bio)chemische, biomedische, natuurkundige of werktuigbouwkundige sector. Catalyst is vooral geschikt voor ondernemers die groei voor ogen hebben; het biedt u de juiste voedingsbodem voor succes.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

Catalyst

Bedrijven

In Catalyst zijn startende en doorgroeiende technostarters gevestigd, actief in de (bio)chemische, biomedische, natuurkundige of werktuigbouwkundige sector. Benieuwd naar de bedrijven die gevestigd zijn in Catalyst?

Button bekijk bedrijven

Rondleiding

Informatie en offerte

Van elk bedrijvencentrum bestaat een uitgebreide brochure met gedetailleerde informatie. Deze kunt u downloaden via de website www.launchyourbusiness.nl. Afhankelijk van de aard en omvang van de ruimte waar uw belangstelling naar uitgaat, kan Brainport Development u een op maat gesneden offerte aanbieden. Op aanvraag sturen we u een offerte en brochures graag toe.

Button meer informatie

Ligging

Catalyst ligt aan de rand van het TU/e terrein, naast Twinning Center. Klik op het onderstaande kaartje om uw route naar het bedrijvencentrum te laten berekenen.

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten