Samen werken aan een sterk Brainport

βèta – Eindhoven

βèta is een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus Eindhoven dat in 2007 is geopend. Het is bedoeld voor technologische bedrijven met ca. 5 tot 25 werknemers, die zich vooral richten op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

βèta heeft een vloeroppervlakte van 6000 m2, bestaande uit kantoren, ateliers en laboratoria. Kantoren zijn vanaf 25 m2 te huur, laboratoria vanaf 50 m2. Er is een uitgebreid pakket van standaardvoorzieningen aanwezig. Dit varieert van centrale voorzieningen, zoals data- en telefonienetwerk, internet en vergaderkamers, tot elektrotechnische en fysische laboratoria uitgerust met demi-water, vacuüm, perslucht en een uitgebreid pakket van ICT voorzieningen.

121_9502 

Bedrijven

In βèta zijn bedrijven gevestigd die zich richten op Research & Development. Benieuwd naar de bedrijven die gevestigd zijn in βèta?

Button bekijk bedrijven

Rondleiding

Informatie en offerte

Van elk bedrijvencentrum bestaat een uitgebreide brochure met gedetailleerde informatie. Deze kunt u downloaden via de website www.launchyourbusiness.nl. Afhankelijk van de aard en omvang van de ruimte waar uw belangstelling naar uitgaat, kan Brainport Development u een op maat gesneden offerte aanbieden. Op aanvraag sturen we u een offerte en brochures graag toe.

Button meer informatie

Ligging

Het gebouw ligt direct aan twee belangrijke verkeersaders en tegenover een grote parkeergarage. Het is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De hoogwaardige cleanrooms en onderzoeksfaciliteiten van Philips liggen op loopafstand en kunnen door de bedrijven in βèta flexibel worden ingehuurd. Eveneens op loopafstand ligt ‘The Strip’ waar diverse restauratieve voorzieningen, een conferentiecentrum en een klein winkelcentrum gevestigd zijn.

Klik op het onderstaande kaartje om uw route naar het bedrijvencentrum te laten berekenen.

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten