Samen werken aan een sterk Brainport Regio Eindhoven

Bedrijvencentra

Bedrijfshuisvesting

In de bedrijvencentra van Brainport Development kunnen ondernemers kleine kantoorruimten of bedrijfsruimten huren. Via de website www.launchyourbusiness.nl kunt u de brochures downloaden. Op aanvraag sturen we u de brochures graag toe.

Launch your business

Brainport Development biedt professionele bedrijfshuisvesting met voorzieningen om de slaagkans en kwaliteit van kleinschalige bedrijven te vergroten. De beschikbare voorzieningen, zoals bemande receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, dragen bij aan de efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago van deze bedrijven. De in de centra gevestigde ondernemers kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige bedrijfsadviseurs, bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers gezamenlijk vormen. Zie de website www.launchyourbusiness.nl voor uitgebreide informatie over ons concept.

Aanbod

  • Kleinschalige kantoorruimten en laboratoria, variërend van 25 tot 150 m²
  • Uitgebreid faciliteitenpakket: centraal bemande receptie, postverwerking, telefooncentrale met telefoonbeantwoordservice, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimten en diverse apparatuur.
  • Flexibiliteit in verhuurbaar oppervlak, huurperiode en opzegtermijn
  • Direct klaar voor gebruik
  • Telefonie, internet, service- en faciliteitenpakket direct beschikbaar
  • Goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid
  • Alle gebouwen voldoen aan de eisen van deze tijd
  • De aangeboden faciliteiten stellen de kleinschalige bedrijven in staat zich optimaal op hun core business te concentreren.

Voor wie?

Business-to-business opererende ondernemers die een zekere groeidoelstelling nastreven. Het gaat zowel om jonge bedrijven als om nevenvestigingen van bestaande (buitenlandse) ondernemingen. Afhankelijk van de aard van de ruimte waar uw belangstelling naar uitgaat, kan Brainport Development u een op maat gesneden offerte aanbieden. Op aanvraag ontvangt u meer informatie of een offerte.

De bedrijvencentra

Meer weten

Dienstverlening MKB

Projecten